https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR!

Süper Lig´de yeni dönemde büyük hedefler ortaya koymaya hazırlanan Kayserispor´da Başkan Erol Bedir ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın dışında sadece bir-iki isim yapılacak olan takviyeler konusunda bilgi sahibi.


Bu konuya özen gösteren sarı-kırmızlı yönetim, transferlere de nokta konmasıyla bilgiyi kamuoyuyla paylaşacaklarının altını çiziyorlar. Her transfer döneminde bu gibi olayları fazlaca yaşasak da, artık günümüzde pek sır gibi kalan durumlar bulunmuyor. 

Takımdan ayrılan teknik adamın, nasıl ki Bursaspor´la flört ettiği Romanya´da buraya kadar ulaşıyorsa, Kayserispor´da yöneticilerinde yurt dışındaki futbolcu izlenimleri ayı oranda ulaşıyor. Finlandiya ve Danimarka gibi ülkelerde bonservisi sorunlu olmayan futbolcuları takip eden yönetim, bu işi birkaç ay öncesinde neticelendirmiş ve raporu teknik heyetle paylaşmıştı.

Aynı rapordan bahsetmişken bu arada teknik direktörlük koltuğuna oturan Ertuğrul Sağlam´da bazı oyuncuların kadroda kalmasının yarar sağlamayacağını dile getirmiş, diğer yandan yerli oyuncular konusunda da bir isim listesini Başkan Erol Bedir ile paylaşmıştı.  Özellikle defans ve orta sahaya etkili bir yerli oyuncu almak isteyen yönetime, bu arada eski oyuncusu Rotman´dan da mesaj geldi. Rotman´ın menajeri,  Kayserispor´da oynamak istediğini belirtirken maliyet konusunda da sorun olmayacağının altını çiziyor.

Şimdilerde isimler belli olsa da, kamuoyunda hala sır gibi saklanan isimler konusunda önümüzdeki birkaç içinde açıklamalar yapılır. Mesela Yasin Öztekin gibi. Çünkü karar verme aşamasında olan Teknik adam Sağlam, kendisine sunulan isimlerden seçme işini bu hafta içinde yapacak?