https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA İŞ MALİ KAYNAĞA KALDI!

Kayserispor´da eksik kalan mevkiler konusunda taraftarın sosyal medyadan yorumlarına baktıkça, gelecek haftalar için yöneticilerin atacakları adımların nasıl olacağını da anlamaya çalışıyorum.


Takıma takviye konusunda genelde genç isimlere yönelen ve alt yapıdan yeni çıkmış isimlerle yolculuk yapacak olan Kayserispor´da, ortamın güllük-gülistanlık olduğunu söylersem sanırım yanlış yapmış olurum. Takımda genç isimler olsa da tecrübeli isimlerin de yer alması gerekiyor. Oynanacak olan maçlarda gençler kadar tecrübeli isimlerin de saha içinde neler yapabileceklerini çok iyi biliyoruz. Son oynanan maçlara baktığımızda, hala Kayserispor´un zaman ihtiyacı olduğu gibi tecrübeli bazı isimlerin de takıma monte edilmesi gerekiyor. Bu durum oynanan maçlarda net bir şekilde gözlenmiş oldu.

Kısacası tecrübeli isimler diyorum ama yine iş mali kaynağa dayanıyor. Bu konuda yönetim ise eli kolu bağlı bir şekilde para akışının yayıncı kurum tarafından yapılmasını bekliyor. Onların bekleyişinin yanı sıra yöneticiler artık eldeki imkanları da nakit paraya çevirmek istiyorlar ve işte bu nedenle de son günlerdeki Deniz tantanaları gündeme geliyor. En azından bu futbolcunun satışından gelecek olan para ile birçok yarasını sarmayı planlayan sarı-kırmızılılarda yönetim, bence yalnız bırakılmaya devam ediyor. Bu nedenledir ki, ilimiz yöneticileri bu duruma bir son vererek, takımın sezon başında iyi bir şekilde yapılanmasını sağlamalılar?