https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA HEDEF 3 PUAN!

Kayserispor´da tüm sorunlar bir kenara itilerek tamamen lige odaklanıldı.


Kayserispor´da tüm sorunlar bir kenara itilerek tamamen lige odaklanıldı. Süper Lig´de bu hafta alınacak 3 puanın bilinci ile mücadele edecek olan her iki ekip de kayıp yaşadıkları takdirde tehlike çemberinin içine düşeceklerinin farkında olarak buna göre hazırlıklarını yaptılar. Her iki ekipte de tüm sorunlar ligde alt sıralardan kurtuluncaya kadar bir kenara itilmiş gibi görünüyor. Özellikle Kayserispor´da yaşanan genel kurul ve sonrasında yapılan ?Kayserispor Zirvesi´ ilerisi için olumlu adımların atılması gerektiğini işaret ettiği gibi saha içinde de futbolcuların maçlarda kazanmak için yoğun bir çaba içinde olmalarının gerektiğini göstermiş oldu.

Kayserispor´da bu hafta da, sakatlığı bulunan veya cezalı isimlerin maçta forma giyemeyecek olması takımdaki morali de pek etkilemiyor. Daha önceleri eksikler yüzünden diye çok konuşulsa da ligin devamında yeni sorunlarla karşı karşıya kalmak Kayserispor taraftarını da teknik heyetini de etkilememeye başladı. Sahaya çıkan isimlerin canla başla mücadele etmeleri halinde rakibi nasıl darboğaza getirdiğini gören taraftarlar da gelecek haftadan itibaren eksikliklerin de giderileceğinin müjdesi ile gün saymaya başladılar.

Yani Kayserispor önemli bir maç için bu hafta hazırlılarını tamamladı. Uzun süredir yapılan çalışmalarda teknik heyetin kafasında saha içi için farklı kombinasyonlar da oluştu. Sergen Yalçın´ın idaresindeki Alanya maçında Kayserispor´un herhangi bir kayba tahammülü olmayacaktır. Ama bu maçta hakem yönetiminin de öne çıkmaması için sarı-kırmızlı yöneticilerin dikkatli olması gerekiyor?