https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA HAVA DEĞİL, GENÇLER!

Kayserispor hava şartlarına boyun eğmek zorunda kaldı.


 

Antalya´da güneşli bir hava olmasa da en azından sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde bir değerde seyretmesini uman teknik ekip, ara kampı ne yazık ki istediği gibi gerçekleştiremedi.  Kayserispor´da futbolcular kamp döneminde bazı günler çalışmalarını hava muhalefeti yüzünden salonda yapmak zorunda kaldılar.

Önceki gün oynanan bir hazırlık karşılaşması da bu nedenle yarıda kaldı. Osmanlıspor´la kampın bitimi öncesinde bir hazırlık maçı yapıp, sonrasında kampını noktalamayı planlayan temsilcimiz de yağış ve rüzgâr karşılaşmanın normal saatinde tamamlanmasına imkân vermedi. Yapılan hazırlık maçında 1-0 geride olan temsilcimizde, maç skorundan daha çok ortaya konan performans ve futbolcuların da belirttiği gibi yeni taktiksel planların işe yarayıp yaramadıkları gözlemlendi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın daha baskıcı bir futbol oynanması için futbolcuları saha içinde farklı mevkilerde denediği bu kamp döneminde gençlerin de performansları gözden kaçmadı. Gençlerin ortaya koydukları futbol karşısında zaman zaman yöneticiler de gelecekte A Takım yapısında daha güçlü kadro oluşumunu ortaya koyacaklarını fısıldaştıkları belirtiliyor. Hava şartları nasıl olursa olsun bence bu kampta en önemli gelişme çağrılan gençlerin ağabeyleri ile oradaki havayı teneffüs etmeleri ve ligin ikinci yarısı için sahada olabilmek adına bir şanslarının olmasıdır?