https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GERGİN BEKLEYİŞ!

Kayserispor´da gergin bir bekleyiş başladı. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesinde, futbolcuların galibiyet yönündeki motivasyonlarının fazla olduğu görüldü. Alınacak herhangi bir olumsuz sonucun takım üzerinde büyük tahribatl


Kayserispor´da gergin bir bekleyiş başladı. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesinde, futbolcuların galibiyet yönündeki motivasyonlarının fazla olduğu görüldü. Alınacak herhangi bir olumsuz sonucun takım üzerinde büyük tahribatlar yapmaması için yöneticilerde, devreye girdi. Özellikle taraftar konusunda takımı Ankara´da yalnız bırakmak istemeyen yöneticiler, yaptıkları açıklamalarda ve taraftar öncüleri ile yaptıkları görüşmelerde Ankara için desteğin tam zamanı olduğu belirttiler.

Taraftarlarda yönetimin yapmış olduğu çağrıları dikkate alarak, hafta sonu için büyük bir organizasyon yaptılar. Özellikle maça futbolcuların evlerindeymiş gibi çıkmalarını sağlamak ve misafir türbininde oluşturacakları farklı koreografilerle onlara moral sağlamak için çalışmalar yapacaklar. Daha önce yaptığım görüşmelerde bazı taraftarların Ankara için çok sayıda otobüs ayarlaması yapacaklarını söylemeleri beni fazlasıyla memnun etti. Taraftarlar sadece Kayseri´den değil, Ankara´da da örgütlenip maça giderek temsilcimize destek verecekler. Böyle önemli bir maç öncesi tamamıyla galibiyete odaklanmış olan temsilcimizin deplasmanda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için yönetim her türlü tedbiri almış görünüyor.

Gençlerbirliği maçında alınacak olan galibiyetin ne demek olduğu ise özellikle teknik heyet tarafından hafta içerisinde sık sık dile getirildi. Alınacak galibiyetin hedefleri daha da büyüteceğini belirten teknik direktör Şumi, böylelikle ikinci yarı öncesinde Kayserispor´un rahat bir pozisyonda olacağını söyledi. Ben de diyorum ki; alınacak bir galibiyet ile Kayserispor, Avrupa Kupaları´nı hedefleyen bir takım olacaktır?