https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA FUTBOLCULAR!

Süper Lig´de yeni dönem için hazırlıklarına genel kurul sonrasında başlayacak olan Kayserispor´da mevcut yönetimin aklından geçen bazı isimler kamuoyunda paylaşılmaya başladı.


Özellikle Başkan Erol Bedir´in ?her mevkiye transfer yapmak istiyoruz´ açıklamasından sonra paylaşılan isimlerin bazıları dikkatlerden kaçmazken bazılarının ise teknik heyetin isteği doğrultusunda olacağı ifade ediliyor. Kadroda birçok ismin takımdan ayrılması ve sonrasında oluşacak yeni kadro için teknik heyetin sezon içinde bir rapor sunduğu her kesimin malumuydu. Bu rapor doğrultusunda yönetimin de birkaç ay öncesinde bünyelerine katmak istedikleri futbolcularla görüşmelerini sürdürmesi yeni dönem öncesinde önemli bir adım olarak taraftarın da takdirini topladı.

Mali olarak ne kadar kısıtlı imkânları olsa da yeni dönemde ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini belirten Başkan Erol Bedir´in özellikle ilimizdeki siyasilerin de desteklerini alarak güçlü bir yönetimle gelecek sezona hazırlanacakları da spor kamuoyunda konuşuluyor.

Takım kadrosunda kalacağı ifade edilen ancak bazı kulüplerle de isimleri anılan Şamil ve Umut konusunda kamuoyunda bazı karşıt görüşlerin olduğunu duyuyorum. Bu konuda net bir ifade kullanacak olursak her futbolcu memnun olduğu yerde kalmak ister. Demek ki bu futbolcuların isimleri bazı kulüplerle anılıyorsa ya menajerleri ya da adı anılan kulüp yakınları bu işin başında bulunanlardır. Bu konuda da en doğru açıklama bizzat futbolculardan gelecektir. Ben, gitmek isteyen futbolculara ?yolları açık olsun´ derim. Kayserispor´da iyi veya kötü dönemler yaşandıysa bu futbolcularla oldu. O yüzden gidecek kim olursa olsun yeri mutlak doldurulur?