https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA, EROL BEDİR DEVAM EDER!

Kayserispor´da yapılacak olan genel kurul öncesinde yönetim meraklı bekleyişine devam ediyor.


 Özellikle yeni bir oluşum konusunda kimseden ?çıt´ çıkmazken taraftar da ?ne olacak?´ diye kendi kendine sormaya başladı. Takımın bu hafta sahasında oynayacağı Akhisar maçına hazırlıkları devam ederken, yönetim konusunda kimlerin ne yaptığı ise merakla bekleniyor.

Başkan Erol Bedir aslında farklı bir isim çıkar mı diye bekliyor ama o da biliyor ki bu takımın şimdilerde başına geçmek isteyen kişi ve kişiler bazı yerlerle görüşme yapmadan bunu gerçekleştirmezler. Kulübün idaresi ve mali konularda yapılacak olan çalışmalar derken birçok fedakârlığın yapılması şart. Hele bir de sıcak paranın her zaman gerekli olduğu bir yerde şahsi krediler dahi kullanılıyor. Başkan Erol Bedir bunu yaklaşık 1,5 yıldır büyük bir özveri ile yapıyor. Şahsi krediler de olmak üzere birçok konuda kulübün idaresinde sorun yaşanmadan çalışmalar yapmaya gayret ediyor.

Biraz da bu yüzden olsa gerek yorgunluktan da çok yakınında olanlara bahsettiği ve adayın veya adayların çıkması durumunda bu işten affını isteyebileceğini de söylediği fısıldanıyor. Herkes birçok düşünceyi gönlünden geçirse de bir de yapılması elzem olanlar vardı. İşte taraftar da şimdilerde herhangi bir değişimin kulüp için sıkıntılı olacağını söylüyorlar. Hatta bu işin şimdiye kadar da iyi bir şekilde yolunda gittiğini ve daha fazla destek için Erol Bedir ekibine desteğin artması gerektiğini söylüyorlar. Bakalım cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda neler konuşulacak? Şu bir gerçek ki Başkan Erol Bedir daha uzun süre bu işin başında yer alacak!