https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ERKEN TATİL HAVASI!

Kayserispor´un ligin son haftalarında oynadığı maçlarını izlemek artık heyecan vermiyor.


Ligde kalması kesinleşen temsilcimizde oyuncuların kalan maçlara adaptasyonlarının çok zor alacağını daha önceden belirtmiştim. İşte bu motivasyon işi gerçekten hem teknik heyetin, hem de yönetimin çok zamanını alsa da saha içinde futbolcuların bazıları bu uygulamadan pek etkilenmiyorlar. Ligin 33.haftasında deplasmanda Akhisar ile karşılaşan Kayserispor´un maçını izlerken hep bu konuları düşündüm. Rakibin sanki bir iddiası varmış gibi baskısı ve saha içindeki girdiği pozisyonları izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirmeye yetti.

Maçın daha başından itibaren oyunda fazla bir varlık gösteremeyen Kayserispor, bir ara oyunda dengeleri sağlasa da ilk yarı sonuna kadar rakip kalede etkili olamadı. Kayserispor´da atılan gol ve sonrasında rakibin bu golün öcünü alacağım der gibi baskısı sonucu da getirdi. Rakip istediğinde kalemize gol atarken, biz bunu bir türlü gerçekleştiremedik. Son anda sahneye yine Gyan çıktı ve sağına veya soluna çarptırtarak golü atarak skorda denge sağlamasını bildi. Bu maçta Teknik Direktör Hikmet Karaman bazı gençlere şans verdi. Özellikle Nurettin ve Emre bu karşılaşmada kendilerine yer bulan isimler oldular. En azından gelecek sezon için bu iki isim, kadroda yer bulma konusunda sorun yaşamazlar.  

Ligin artık son demlerine geldiğimizi söylediğimiz şu günlerde oynanan karşılaşmaların kazananının iyi motive olan taraf olacağını belirtmek gerekiyor. Akhisar maçına biz iyi hazırlanamamışız. Beraberlikle ayrıldığımız bu maçta mali olarak bir kayıp yaşasak da nasıl olsa ligdeyiz?