https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA DİNMEYEN FIRTINA!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni dönem biraz sancılı geçiyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni dönem biraz sancılı geçiyor. Teknik Direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal´ın oturmasından sonra futbolcuların, tüm güçleriyle rakiplerle yapacakları maçlara motive olacakları düşünülüyordu. Bu konudaki düşüncelerimiz ne yazık ki bazı futbolcular yüzünden farklı olmaya başladı. Daha önce Sergen Yalçın´ın bahsettiği ?Bazı oyuncular sıkıntı çıkartıyor´ söylemini, Douglao doğruladı. Douglao´nun ?paramı alamıyorum´ diyerek, kulüpten ayrılması ile belki de sıkıntılı bir isim kadrodan ayrılmış oldu.

En azından geride kalanlar arasında, söz çıkartacak isim olmaz. Ama görülen o ki, ne kadar fedakârlık yaparsanız yapın, futbolda vefa hep bir semt adı olarak kalıyor. Douglao sezon arasında takıma katılmış ve sakatlığı yüzünden birçok maçta da forma giyememişti. Ama bu durum dahi bu futbolcu için vefa örneği göstereceği bir neden olamamış. Her zaman kadroda yer alan isimler, mali konularda yönetimin çözüm arayışında olduğunu ve Anadolu Kulüpleri içerisinde de bu konuda sözüne en sadık yönetimle çalıştıklarını biliyorlar. Bilmeyenler ise böyle, bazen bozuk plak misali aradan çıkabiliyor. 

En güzeli sakinleşen ortam olsa gerek. Dinmeyen fırtına desek de umarım bundan sonrasında kalan zamanda dünceler Alanya maçında olur. Futbolcuların yapacağı bence en iyi iş Alanya maçına motive olmak ve galibiyete ulaşmak için çaba harcamak. Umarım futbolcular için bu durum yeterlidir?