https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA DİNLENME YOK!

Süper Lig´de geçen hafta alınan galibiyetin coşkusunu bir kenara bırakan Kayserispor´da futbolcular, lig için ara vermeden çalışmalarına devam ediyorlar.


Milli maç nedeniyle verilen birkaç günlük özel izin dahi futbolcuların çalışma isteğini köreltmedi. Galibiyetle araya girmenin morali umarım bir sonraki maça kadar devam eder. Alınan bu galibiyetin anlamlı olması için oynanacak Göztepe maçından da galibiyetin alınması gerekiyor.

Kayserispor´da futbolcular hafta sonunda bir hazırlık maçı oynayacak. Bu hazırlık maçıyla arayı da boş geçirmemiş olacaklar. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam idman öncesi futbolcularını saha içindeki yanlışlar konusunda sık sık uyarıyor. Bu uyarılar kimi isimler tarafından değerlendirmeye alınmıyor gibi görünse de, Fenerbahçe maçının da atmosferi ile uyarıların büyük bölümü dinlenmişe benziyor.

Oynanan 4 haftalık maç periyodunda 8 puan toplayan Kayserispor için şimdilik hedeflenen durum yakalanmışa benziyor. Bu ilk haftalarda alınabilen puanların ilerleyen haftalarda takıma çok büyük katkılarının olacağını, geçen sezondan çok net bir şekilde görmüştük. Bu nedenle yönetim ve teknik heyet ilk yarıya odaklanmış ve alınacak puanları hesaplamaya başladılar.

Bu arada maliyetlerden veya ekonomik durumlardan fazla söz etmiyorum. Çünkü yayıncı kuruluş kulüplerin alacaklarını daha tam olarak ödeyemediğinden, tüm kulüpler ve futbolcular mecburen bekleyişlerini sürdürüyorlar. Umarım bu durum devletin üst kademesinin devreye girmesi ile çabucak çözümlenir de, kar elde eden kulüpler derin bir nefes alır?