https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BORÇ YOK AÇIKLAMASI!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da Başkan Erol Bedir, ?Bizim borcumuz yok´ dedi.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da Başkan Erol Bedir, ?Bizim borcumuz yok´ dedi. Aslında bu borcun olmaması demek kendileri zamanında yapılan harcamalardan kaynaklı bir borcun olmadığıdır. Bu açıklama bazı mahfillerde yanlış anlaşmaya yol açsa da, bu durumu şöyle değerlendirmek en doğrusu olacaktır; Kayserispor büyük bir borcun altında kalmış ve sezon arasında yapılan değişimle yeni yönetimini ve takımını belirlemişti. Bu durum karşısında yeni göreve başlayanlarda yapacakları en temel mesele olarak, kadroyu yeniden oluşturmuşlardı. Sadece kadro değil, aynı zamanda geçen yönetimden kalan ve aciliyet gerektiren borçların da yapılanması ve ödemeleri yavaş yavaş gerçekleştirilmeye başlıyordu.

İşte Başkan Erol Bedir ve arkadaşları, ilimiz yöneticilerinin destekleri ile bu borçları ödemeye başladılar. Hem de gelen bazı yasaklamaları kaldırarak. Bu durumdan sonra yapılması gereken içte yapılan takviyelerin borçlarının, ödenmesi vardı ki bunda da şimdiye kadar büyük bir kısım ödeme yapılmış oldu. Yapılan harcamalar ki, bu çalışanından tutunda, kulübün diğer giderlerine kadar hepsi yeni dönemde ödenmeye başlandı. Ama bu arada geçmişin bıraktıkları da azar azar ödeniyordu.

İşte Başkan Erol Bedir ?Borç yok´ derken, kendi dönemlerinde oluşan miktarların ödendiğini dile getirdi. Maalesef Kayserispor Kulübü´nün geçmişten kalan 100 Milyon TL´den fazla borcu var ki (Bu ciddi bir iddiadır) hala ödenmeyi bekliyor. Onun da nasıl ödeneceği konusunda ilerleyen günlerde paylaşımlarımız olacak. Şimdilik bu kadar?