https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BEKLENEN TOPLANTI!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezon arasından önce oynanacak olan Türkiye Kupası için tüm hazırlıklar tamamlandı.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezon arasından önce oynanacak olan Türkiye Kupası için tüm hazırlıklar tamamlandı. Futbolcular maç saatini beklerken, yöneticiler de yapacakları çalışmalar için toplantı üstüne toplantı yapıyorlar. Özellikle dün akşam saatlerinde bir araya gelen 4 kişilik heyet, transferde nasıl bir yol izleneceğinden daha çok, takımdan ayrılması istenen ve kiralık olarak takımlara gönderilecek isimler hakkında son görüşlerini belirttiler.

Spor kamuoyunda Antalyaspor maçı sonrasında yapılacak olan toplantı şeklinde bir ifade ortaya atılsa da, aslında Teknik Direktör Şumi´nin çok önceden bazı isimler hakkında rapor verdiği belirtiliyor. Takıma yapılacak olan takviyeler hakkında da bazı isimlerin yönetime verildikten sonra diyaloga geçildiği yine bana gelen bilgilerden bazıları. Her ne kadar transferde sır vermek istemeyen yönetim perşembe günü yapılacak toplantı da bazı isimleri dile getirse de spor kulisleri bazı görüşmelerinde fısıltısını paylaşmaya başladı. Son aldığım habere göre orta saha ve kanat oyuncusu olan William De Amorim ile sarı-kırmızlılar yakından ilgileniyormuş. Hem de ne ilgilenme, sol kanat oyuncusu ile görüşüldüğü ve sona gelindiği iddia ediliyor. Durum böyle olunca da gözler yönetime ve gidecek isimlere çevrilmiş oldu. Bakalım Başkan Erol Bedir, bazı yöneticiler ve Teknik Direktör Şumi, kimlerin isimleri üzerinde tartışacaklar?