https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A YENİ YÖNETİM Mİ?

Kayserispor´da yeni dönem başlayacak mı? Evet, iki gündür spor kamuoyunda konuşulan başlıca konu bu. Muhtemel 5 Mayıs´ta yapılması planlanan genel kurul, çoğunluk oluşamayacağı için bir hafta sonraya ertelenebilir.


Kayserispor´da yeni dönem başlayacak mı? Evet, iki gündür spor kamuoyunda konuşulan başlıca konu bu. Muhtemel 5 Mayıs´ta yapılması planlanan genel kurul, çoğunluk oluşamayacağı için bir hafta sonraya ertelenebilir. Durum böyle olunca da Kayserispor´da yeni dönem için kimin ne söyleyeceği merak konusu oldu. Başkan Erol Bedir aslında anahtarı eline almış ve ?meraklısı varsa gelsin´ diyor. Kısacası kulübün ne denli bir mali yükümlülük altında olduğunu da açıkça belirtiyor. Anladığım kadarıyla Erol Bedir bu zamana kadar bazı çevrelerin ağzındaki söylemlere karşın seçimli genel kurul kararı aldı. Yapılan eleştirilerin bir anlamda sonlanması için böyle bir adım atarken diğer yandan yapılan çalışmalarla da kulübün gerçekten ne kadar borcunun olduğu ortaya net bir şekilde çıkmış oldu. En azından Başkan Bedir ortaya çıkan borç durumu hakkında net bilgi veriyor. Daha önceleri de söylediğim gibi ?bu kulübün 130 Milyon´dan fazla borcu var´ dediğimde bazıları ?işkembe-i kübradan atıyor´ demiş ve söylediğim miktarı aldatma tabirinde bulunmuşlardı.

Kayserispor´da yaşanan bu son gelişmeler karşısında ilimiz yöneticilerinin nasıl bir tavır içinde olacakları ise şimdiden belli değil. Kongre gününe kadar bekleyecek olan mevcut yönetim gelen herhangi bir talep olmazsa da mecburen kendi şekillenmesini gerçekleştirecek ve yoluna devam edecektir. Bakalım bu zaman zarfına kadar da kimler bu kadar yükün altına girerek gerçekten kulübü kurtarma adına kendinden feda edecek?