https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A GELEN VURDU, GİDEN VURDU!

Kayserispor yine yapamadı. Hafta içinde çalkantılı günler yaşayan ve teknik heyetin sözleşmesinin uzaması ile farklı bir hava oluşturulan Kayserispor´da futbolcular, deplasmanda oynadıkları Trabzonspor maçını kaybederek haftayı puansız kapamış oldular.


Ligde son 4 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar da, ilk 5 içerisinde yer alma ihtimalide gittikçe zayıflamaya başladı.

Maçın başlaması ile birlikte rakibin baskısını üzerinde hisseden temsilcimiz, her zaman olduğu gibi bu psikolojik baskıyı ancak 20 dakika sonra atlatabildi. Ardından toparlanarak rakibin kalesinde gol arasalar da, bir türlü bunu gerçekleştiremediler. Ne Mendes, ne de Umut ele geçen fırsatlarda işe yarar bir sonuca imza atamadılar.

Maçın ikinci yarısı ile birlikte Kayserispor´da oyunda gerileme başladı. Trabzonspor ard arda attığı gollerle kardeş takımı Kayserispor´u sarstı. Bu kadar farklı sonuç nasıl olur derken birde baktım ki, dakikalar 77´yi gösterdiğinde skor 4-0 olmuştu. Bu kadar da olmaz dedirtecek bir skor tabelada görüldü. Hani kardeş takımımız Trabzon ya, maşallah kardeşe gelen vurdu, giden vurdu.

Kayserispor´da bu kadar berbat bir defans, bu kadar berbat bir orta saha bir de bu kadar olumsuzluğun yanı sıra Deniz´in de dikkatini çekmek isterim. Yahu acemi kaleci dediğimiz Vedat 5 gol yedi, usta kalecimiz Lung 4 gol yedi. Ne değişti? Allah aşkına bu oyuncular taraftarın aklıyla mı dalga geçiyorlar? Şumi değişim diyor ama bunu hala gösteremiyor. Eğer ki bu adamlarla böyle sonuçlar alacaksa, müsaade edin de yetişecek dediğimiz isimler sahada yer alsınlar. Belki bu kadar farklı sonuçlarla sahalardan ayrılmayız. Artık bu futbolcuların ayıp ettiğini ve taraftara bunları yaşatmamak zorunda olduklarını birileri hatırlatsın.     

Bu taraftar bunları hak etmiyor. Geçen hafta Fenerbahçe´den 5 yenir, sonra bu hafta da Trabzonspor´dan 4 yenir. Bu nedir yahu? Resmen averaj takımı olduk. Parasız pulsuz maça çıkan Erciyesspor´un yediği gollere laf söyleyenler acaba bu futbolcuların neresine bakacaksınız?