https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZOR BİR VİRAJDA DAHA!

Süper Lig´de önemli bir hafta daha geldi çattı. Ligde özellikle Milli maçların ardından, alınan sonuçlar sporseverleri şaşırtmaya devam ediyor.


Süper Lig´de önemli bir hafta daha geldi çattı. Ligde özellikle Milli maçların ardından, alınan sonuçlar sporseverleri şaşırtmaya devam ediyor. Yine İstanbul temsilcilerinin aldıkları sonuçlar için saha içinde hakemlerin gözlerinden kaçan çok nokta olsa da, Anadolu takımları hep muzdarip olan kesim oluyor. Bu hafta temsilcimiz Kayserispor deplasmanda Alanyaspor´la ligin kapanış maçlarından birinde, karşı karşıya gelecekler. ?Umarım maçta kazanan takım Kayserispor olur´ diyerek ilk temennimi belirtmek isterim.

Nihayetinde kazananın temsilcimiz olmasını istediğimiz kadar, karşımızda kaybetmesini isteyenlerin de olacağını unutmamalıyız. Bakınız ligde Anadolu takımlarının maçlarında lobisi güçlü olanların borusu ötüyor. Nitekim ligde birkaç yıldır iyi oyunla ve lobisiyle kalmasını bilen İstanbul Başakşehir bile geçen hafta karşımızda zorlandı. Daha geçen sezon zor anlar yaşayan Kayserispor´un bu sezon başında akıllıca davranışları ve transferleri takımın bir anda popülaritesini artırdı. İstanbul basınında yer alanlar bile bu maçtan sonra sarı-kırmızılı temsilcimizin geldiği yeri rastlantı olarak yorumlamaktan kaçınmaya başladılar.

Bu performans ve başarı grafiği ile umarım ligin ilk yarısında hedeflenen yere geliriz. Başkan Erol Bedir´in de belirttiği gibi takımımız 25 puanın üzerinde olduğunda artık hedeflerde değişimler olacak ve Kayserispor hedeflerinin üzerine birkaç basamak daha ekleyecektir. Böylece farklı noktalara gelmeyi isteyecekler. Ama bunu isterken de umarım kadrodaki uyumu bozmazlar. Sezon başından bu yana uyum konusunda sıkıntı yaşamayan kadro, bence birkaç takviye ile sezon sonunda daha iyi olur?