https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZOR BİR MAÇA DAHA ÇIKACAK!

Süper Lig´de, Antalyaspor´a konuk olacak Kayserispor´da tüm hazırlıklarını tamamlayan futbolcular sadece galibiyet düşünüyor.


Süper Lig´de, Antalyaspor´a konuk olacak Kayserispor´da tüm hazırlıklarını tamamlayan futbolcular sadece galibiyet düşünüyor. 3 puan istediklerini ve taraftarlarına da bu galibiyetle, ligde yeni bir dönem açtıklarının müjdesini vermek isteyen futbolcuların, hafta içinde yapılan motivasyonları benimsemiş gibi duruyor. Umarım maçın başlamasından sonrasında da bu motivasyon, 90 dakikanın sonuna kadar devam eder ve istenilen gerçekleştirilir.

Bu karşılaşma öncesinde tüm taraftarın aklındaki tek düşünce, takımın ligde nasıl yol alacağıdır. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan Kayserispor´da oynanan maçlarda alınan sonuçlar, puan anlamında aslında pek de kötü değil. Ama saha içinde ortaya konan oyuna bakıldığı için ilk yarıdaki performansın aynısının tekrarlanması bekleniyor. Kayserispor´da futbolcular da, ligin ikinci yarısındaki o tatil dönemini son oynanan Sivasspor maçı sonrasında atlatmak için yoğun bir motivasyon çalışmasına tabi tutuldular. Ligde alınacak mağlubiyetlerin kulübün yeri konusunda herhangi bir tehlike oluşturmaması, aslında sinirlerin gerilmesine de mani oluyor.

Ligde düşme tehlikesi olmadığı için taraftar şimdilerde gözünü ilk 5 içinde yer alarak Avrupa Kupası´na gitmeye dikti. Yani kısacası ligde tüm maçların önemli olduğunu belirten yöneticiler gibi ben de, ilk engelin Antalya maçı olduğu görüşündeyim. Antalya, ligin alt sıralarından kurtulmak için tüm gücüyle üzerimize gelecek. Hatta bazı oyuncular, kendilerini göstermek için ferdi olarak üst seviyede mücadele edecek. Bu da sarı-kırmızılıları bir hayli yoracak. Umarım galibiyet bizden yana olur ve seri başlar?