https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZİRVESİ VE AÇIKLAMALAR!

Kayserispor için hafta sonu önemli bir zirve yapıldı.


Ev sahipliğini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilimiz siyasetçilerini de bu toplantıya davet ederek gelecekte takımın izleyeceği yol ve içinde bulunduğu mali krizi aşması için yapılacaklardan söz etmek istedi. Tabi bu toplantı aslında Kayserispor Kulübü´nün de dosyalarını hazırlayarak geldiği bir zirveydi. Yapılan zirve sonrasında resmi kurumlar tarafından veya kişiler tarafından söylenenlere bakılırsa durum gayet iyi. Ama içeriden sızdığı iddia edilen konu başlıklarına bakılırsa, önemli bir adımın atılamadığı ve yeni bir toplantının ileriki dönemde siyasilerimizi beklediğidir.

Şimdi iş nasıl olacak veya kim ne yapacaktan daha önemlisi, Kayserispor´un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için kimlerin el uzatacağıdır. Bakınız bu durum konusunda kulübün internet sitesinden zehir zemberek bir basın açıklaması yapıldı. O açıklama cuma akşam saatlerinde yapıldı ve isim vermeden bazıları hakkında resmen ortalık toz duman edildi. Hem de bu zirvenin yapılacağı akşamının hemen öncesinde.

Daha önce de bu şekilde açıklamalar yapılmış ama bu seferkinde biraz daha dikkat çekilmesi gereken başlıklar hakkında vurgular yapılmış. Mesela bunların en başında yakın zamanda gerçekleşecek olan seçimler ve siyasilerin içinde bulunduğu durum nedeniyle kulübe fazla el uzatması olarak aktarılmış. Daha birçok konu başlığı var ama ben buradan şunu bir kez daha belirtmek isterim.

Kayserispor denizde yüzen bir gemi ise bu gemi batarsa düşünün içinde bulunanların başına geleceğe. İçinde kimler yok ki! Taraftar, yönetici, basın, sporsever, futbolcular, siyasiler vb. Yani anlayacağınız bu gemi çok değerli. Batmaması ve su yüzeyinde olması şart. Bu nedenle herkes elinden geleni fazlasıyla yapmalıdır?