https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZARAR GÖRMESİN DİYE!

Bu söz son günlerde kulüp çevresinde konuşulan ve herkesimin ?Nedir bu kardeşim?´ diye kendi kendine sorduğu bir sözün başlangıcıdır.


Bu söz son günlerde kulüp çevresinde konuşulan ve herkesimin ?Nedir bu kardeşim?´ diye kendi kendine sorduğu bir sözün başlangıcıdır. Kayserispor´da daha önceleri yönetim kanadında olanlar ve kulübe yakın kişiler mali konularda sıkıntının yaşandığını belirterek, sadece takımda bazı sorunların bu nedenle gün yüzüne çıkmaya başlayacağının sinyallerini vermişlerdi. O günlerde kulübün zarar görebileceği endişesi hepimizde kol gezdiği için ağızları pek bu doğrultuda açmamanın, en doğrusu olacağını belirtmiş ve hatta yorumlarımda bu konuda konuşmaktan da zaman zaman kaçınmıştım. Gelinen noktaya baktığımızda bu söz, teknik adamların da ağzında mırıldanmaya başlayınca, herkes yine aynı soruyu gündeme taşıdı. ?Ne oluyor bu takıma?´

Bu soruya mali kaynak yetersizliği diyerek bir nokta koyarsak, aslında takım içindeki bazı oyuncuların ekmeğine yağ sürmüş olacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle son haftalarda yaşanan saha içindeki vurdumduymaz tavırların, sadece mali sıkıntı nedeniyle oluşmadığını, bunun yanı sıra futbolcuların da aralarında görüş farklılıklarına düştükleri izlenimi veriliyor.

Bir de kadro darlığı denen bir durum var ki, isteyenin ?Nasıl olsa forma giyerim, her istediğimi de yaparım´  havasında olmasına neden oluyor. Umarım sezon arasında tüm bu konulara çözüm bulunur. Ama önce cumartesi günü yapılacak olan genel kurula bir göz atmak gerekecek. Genel kurulda Erol Bedir arkadaşlarının devam etmesi en güçlü tahmindir. Zaten bu yükü çekeceklerini daha önce dile getiren bu ekip, mali kaynak desteğiyle bu durumu da kısa sürede çözümleyecektir. Buna da inanıyorum. Futbolcular da inansın?