https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ YÖNETİM İÇİN BEKLİYOR!

Kayserispor´da artık geri sayı başladı.


Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurul için taraftarın gözü yeni yönetimde. Bu durum aslında önümüzdeki günlerde gerçekleşecek gibi düşünülse de, olmayacak diye biliyorum. Yeni oluşacak yönetim konusunda Erol Bedir, her oluşumdan bir isimle yepyeni ve güçlü bir yönetim birlikteliği sağlamaya çalışıyor. Bu durumu da yerel yönetimlerin başındaki isimlerle istişare yaparak gerçekleştirecektir. Başta Onursal Başkan Mehmet Özhaseki olmak üzere diğer siyasi büyüklerin ne diyecekleri meçhuldeyken, olağan genel kurul ve yeni bir yönetim listesinin oluşması da bir sonraki haftaya kalacak gibi görünüyor.

Siyasilerimizin şuanda farklı bir uğraş içinde olduklarını belirtmek gerekir.  İlimiz yerel yönetimlerinin başındaki isimlerin hepsinin de, İstanbul´daki seçim çalışmalarında yer aldıklarını düşünürsek, bu durum bir hafta sonrasındaki zamana ertelenecek gibi duruyor. Net bir ifadeden kaçınan mevcuttaki yönetimde, liste yapma konusunda fazla aceleci davranmıyor. Yeni oluşacak yönetim kadrosunda daha önce de belirttiğim gibi güç birliği yapılacaksa, kurumlardan üç aşağı beş yukarı kimlerin gireceği konusunda bir bilgimiz bulunsa da bu durum yine yöneticilerin son kararlarına bağlı.

Yeni dönem umarım yeni yönetim ve güçlü bir oluşum söylemlerini destekler ve Kayserispor böylesi bir dönemde rakiplerine oranla güçlü bir şekilde sahne de yerini alır?