https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ SEZONA ?MERHABA´ DEDİ!

Kayserispor sezon açılışını nihayet gerçekleştirdi. Geçen sezonun sona ermesiyle birlikte ne yapacak diye düşündüğümüz sarı kırmızlılar ince eleyerek iyi bir transfer dönemini geride bıraktılar.


Kayserispor sezon açılışını nihayet gerçekleştirdi. Geçen sezonun sona ermesiyle birlikte ne yapacak diye düşündüğümüz sarı kırmızlılar ince eleyerek iyi bir transfer dönemini geride bıraktılar. Alınan yeni isimlerden tutun da geçen sezondan itibaren sıkıntı yaşatanlara kadar tüm futbolcular üzerinde hesaplar yapıldı. Yazılıp çizildi. Gitmek isteyenlere yol verildi. Gidemeyenlere de kulübün yeni sezonda nasıl bir işleyişte olacağı ve buna uymaları gerektiğinin altı çizildi. Yani kısacası bundan sonrasında yönetim ağırlığını koydu.

Geçen sezon arasında göreve gelen yönetim takımın ligde kalması pahasına birçok konuyu sineye çekmiş ve atacağı adımlar için sezon sonunu beklediğini birçok yerde dile getirmişti. İşte yeni dönemde bu sözlerinde durdular. Kadroda yer alan isimlerin büyük çoğunluğu iskelet yapıyı da oluşturuyor. Bazı isimler var ki, onların sıkıntı yaşattıklarını anlatmıştım. İşte onlar yerine alternatif olarak beğenilen isimlerin kadroya hızlı bir şekilde kazandırılması için de yöneticilerin çalışmaları taraftarın takdirini topluyor. Umarım kaynaşma dönemi uzun sürmez. Çünkü yeni oluşan takımlarda genelde kaynaşma zaman alır ve kimileri için pek sevindirici durumlar yaşanmayabilir.

Kayserispor geçen sezon başında yine böyle bir dönemi yaşamış ve ilk 8 hafta sonrasında tehlike çanları kulübün kapısında çalmaya başlamıştı. Erol Bedir ve arkadaşları en azından bu gibi durumlar karşısında ne yapacaklarını planlamışa benziyorlar. Yani mevcut yönetim her zamankilerden farklı bir yol izliyor. Kayserispor´un bir daha kötü günler yaşamaması için gelecekte oluşabilecek durumlar için bir ?Kriz Yönetimi´ oluşturmaya gayret ettikleri de kulağıma geliyor. Bakalım gelecek bizlere neler gösterecek?