https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLAYACAK!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezonun bitmesi ile birlikte futbolcuların tatili başladı.


Teknik heyetini yenileyen sarı-kırmızlılar ise bu fırsatı değerlendirerek yeni oyuncu konusunda da daha hassa davranmaya çalışacak. Özelikle maliyetler ve takımın eksik mevkileri göz önüne alındığında yapılacak olan takviyelerin çokta aşırıya kaçacak cinsten olacağını düşünmüyorum. Takımda kalacaklar ve gidecekler derken bu konuda teknik heyette bir rapor sunarak bunu en kısa zamanda yönetime verecektir. Bu konuda İstanbul´da çalışmalarını sürdüren Ertuğrul Sağlam´ın bazı oyuncular konusunda hala kafasında soru işaretleri olduğu kulağıma geldi.

Defans kurgusunda sorunlar yaşayan Kayserispor için bu mevkide büyük değişimin yaşanacağı ise fısıltı gazetesinde yer alan bir diğer konu başlığıydı. Sadece defans olarak bakmamak gerekiyor. Kayserispor´da özellikle sezonu ikinci yarısıyla birlikte işi gevşek bırakanlarında artık gidip gitmemesi konusunda, yönetimin düşünmesi gerekiyor. Bu oyuncuların başında sanırım Deniz Türüç gelecektir. Çünkü Deniz başka takımlarda oynamak istediğini iyice dillendiriyor. Hatta üç büyükler dediğimiz takımlarla da menajerlerinin görüşme yaptığı iddiaları kulağıma geldi. Umarım iyi bir bonservis ücretine Deniz´i göndeririz.

Deniz´in gitmesi konusunda pek sıkıntı çıkmayacaktır lakin bu oyuncu ve gidecek diğerlerinin de yerine gelecekler konusunda ince düşünülmelidir. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu konuda elinde bir liste ile Başkan Erol Bedir´in kapısını birkaç güne çalacaktır. Mevcuttakilerle ilgili raporu daha önce alan Başkan Bedir de buna göre fikir jimnastiğinden sonra mutlaka düğmeye basacaktır. Yine geçen döne olduğu gibi kamplara yeni isimler de yetişecektir. Kayserispor yeni sezonda en azından yakaladığı fırsatları değerlendirmesini bilecektir?