https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YAKIN TAKİPTE OLACAK!

Kayserispor bu hafta sahasında konuk edeceği Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam ederken, Federasyon ligin son haftasındaki bu maçın başlama saatini iftarın tam içine denk getirdi.


Ramazan olması nedeniyle iftar saatinde oynanacak maça ilgi konusu şimdilerde tartışılmaya başlasa da, taraftarın takımını bu günde yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Belki bir bölüm taraftarın katılımı zor olsa da, ligin son haftasında çetin geçecek bu zevkli maçı, işi olmayan taraftarın kaçırmayacağını düşünmüyorum.

Kayserispor´un bu maçında sahada ortaya koyacağı performans ve skor ligdeki diğer rakipler tarafından da yakından takip edilecektir. Ligin alt tarafında bulunan takımların yaşayacakları bir sıkıntıda nelerin başlarına geleceğini hepsi iyi biliyor. Ligden düşmek her kulüpte büyük sorunlar oluşturuyor. Hele bir de bu ligde kalmak adına yapılan harcamaların boyutu büyük olunca, tek çare ligde mücadeleye devam ederek gelecek olan mali imkânlarla borçları bir nevi çevirmek oluyor.

İşte rakibimiz Erzurumspor´da bu harcamaların boyutunu aşmış bir takım. Sadece o değil birde ligin alt tarafında düşme tehlikesinde olan Bursaspor var ki, sormayın gitsin. Yani kısacası Erzurum, Bursa ve Göztepe bu 3 takım arasında büyük bir çekişme ve heyecan yaşanacak. Hepsi de kanarak yollarına bakmak isteyecekler ama iş puan kaybı yaşayanı bulmakta. Bu nedenledir ki, Kayserispor´un bu hafta sahasında konuk edeceği Erzurumspor maçı önem arz ediyor. Umarım güzel bir maç olur?