https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE TRANSFER KONUSU!

Kayserispor´da yeni dönem için düğmeye basıldı.


Özellikle Kasımpaşa maçında alınan sonuç ve takım içinde futbolcuların gelecek hesabı için ?Ne yapıyoruz´ söylemleri karşısında, daha önceden bazı raporlar elinde olan yöneticiler, görüşme trafiğine başladılar. Kulüple bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 12 oyuncu var. Bu futbolcuların yeni dönemde ne yapacakları ile alakalı menajerleri de görüşmeleri bekliyorlar. Büyük bir bölümünün kalmak istemesine karşın raporların nasıl olduğu konusu da, menajerlerle masaya yatırılacak. Takıma yapılacak yeni takviyeler konusu her zaman akıllardaki soru işaretiydi. Şimdi iş, bu soru işaretlerinin cevaplarını bulmaya geldi ve yönetim pazartesi günü itibariyle düğmeye bastı.

Kulüpte teknik heyetin raporunu bekleyen yöneticiler, gelecek sezonda yeniden Hikmet Karaman ile yola devam etmek istediklerini bir kez daha yaptıkları son toplantıda dillendirmiş oldular. Hikmet Karaman ile yola devam etmek isteyen yönetimin önünde ise sadece transferde kadro yapısının nasıl oluşacağı sorusu var. Bu konuda Karaman sadece ligin altında kalarak devamlı düşme sancısı çeken bir takım oluşturmak istemediğini belirterek yönetimin önünü de açmış oldu. Bu konuda hem fikir olan iki taraf şimdilerde mevcuttaki isimlerden kimlerin takımda kalacağına ilişkin değerlendirmeler yapıyorlar.

Bu arada yönetim demişken Başkan Erol Bedir normalde gelecek sezonla ilgili bazı isimlerle sezon içinde görüşme trafiğini yapmıştı. Sessizden yürütülen bu çalışmalar da sanırım neticelenmiş. İki önemli isim derken bakalım gelecek bu isimlerin yerine bileti kesilecek iki isim kim olacak? Şimdi gözler bu soruya çevrilmiş durumda?