https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Kayserispor´da transfer hızlı başlıyor.


Özellikle orta alan ve kanatlarda oluşan boşluk, yerli oyuncularla doldurulmaya çalışılacak. Bu konuda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetime bir rapor sundu. Raporun büyük ölçüde gurbetçi oyuncu ağırlıklı olduğu belirtiliyor. Yabancı oyuncu konusunda inceleyip sık dokuyan yönetim, kısaca bir ya da iki yabancı oyuncuyla transferin bu bölümünü kapatacak. Yerli oyuncular konusunda bonservisi elinde olan ya da gurbetçi ve maliyeti ucuz oyuncuları tercih edecek olan sarı-kırmızılı yönetim, Haziran ayı sonuna kadar da kamp öncesinde transferi noktalayacak.

Kayserispor´da yöneticilerin bir bölümü yurt dışında ilgilendikleri isimlerle görüşmelerini yapsalar da maliyetlerin el yakıcı olması şimdilerde rotanın yerli oyunculara çevrilmesine neden oluyor. İç piyasa da yer alan oyuncuların da bonservisi elinde olmalarını tercih edecek Kayserispor, ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Federasyon´a iletilecek yabancı sayısına da uymaya çalışacak. Son olarak kanatlarda yer alan Varela, orta alanda yer alan Badji gibi isimlerle de yolunu ayıran Kayserispor kiralık olarak Akhisar´a gönderilen Bia ile de yol ayrımı yaşadı. Bia son olarak Sion takımı ile anlaşarak Kayserispor´daki yolculuğunu noktaladı.

Yabancı konusunda bir hayli hızlı sayı azaltan Kayserispor, orta alana ve kanatlara alacağı ikişer transferle de büyük ölçüde takviyeyi tamamlamış olacak. Şimdi gözler yönetimde. Umarım kısa zamanda sarı-kırmızılılar kadroyu tamamlar ve yolculuğa başlar?