https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE TARAFTAR İLK MAÇA ODAKLANDI!

Kayserispor sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyor.


Antalyaspor´u sahasında haftanın kapanış maçında konuk edecek olan takımda futbolcular, yeni sezonun ilk maçı için hayli heyecanlılar. Hem ilk maça çıkacak olmak, hem de yeni sezonda taraftarıyla buluşmak için saat sayan sarı-kırmızlıların tek beklentisi, galibiyetle sahadan ayrılmak. Futbolcular hazırlıklarını da, bu doğrultuda tamamladı. Yapılan idmanlarda futbolcuların hırslı oluşları ise hafta içinde yönetimin yüzünü güldüren bir başka gelişmeydi.

Normalde ilk maçlara çıkıp galibiyet almak isteyen takımların aksine Kayserispor bu sefer sadece galibiyet değil, aynı zamanda taraftarında yeni dönemde tribünlerde desteğinin her şeyden önemli olduğunu belirtiyorlar.

Taraftarların sezonun ilk maçında bekledikleri maç sonrasındaki ulaşım sorunuydu. Bu konuda kulüp yetkilileri de belediye ile görüşerek sorunu çözmüş oldular. Hafta içinde kulüpten gelen bilgiler, otobüs işletmesinin ek seferler koyarak taraftarların ulaşımını maç sonrasında da kolaylaştıracakları oldu. Bu durumu öğrenen bazı taraftarlar ise maça gelmenin şart olduğunu kendilerince konuşmaya başladılar.

Bu arada maça gelecek olan taraftarın forma konusunda da dikkatli olması gerekiyor. Uzun yıllardır Kayseri tribünlerinde yer alan futbolseverlerin, ne yazık ki ilimiz temsilcisinin formasını üzerlerine giyerek tribünlerde yer almalarını göremedik. Bazı taraftar grupları bunu hemen hemen her sezon yaparak örnek olmaya çalışsalar da, diğerleri hala bu konudan bir haber maçlara geliyorlar. Benim taraftardan ve futbolseverden isteğim, bu sezon tribünlerde yerimizi alırken ilimiz temsilcisinin formasını veya kaşkolunu da getirerek, tribünleri sarı-kırmızıya büründürmeleridir. Umarım bu olay da ilk maçla birlikte başlar, ne dersiniz?