https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE MENSAH

Kayserispor´da yaşanan son gelişmelere göre transfer politikasında yavaş bir seyir yaşanıyor.


Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın yurt dışında maç izlediğini de hesaba katarsak, temsilcimiz de verilen raporlar doğrultusunda transfer çalışmaları için genel kurul bekleniyor diyebiliriz. Yabancı oyuncuların son durumları hakkında pek bir gelişme yaşanmıyor. Mesela takımda kalması konusunda kamuoyunda isimleri geçen bazı futbolcular, bugünlerde herhangi bir yerden kendilerine tekliflerin gelmediğini söylüyorlar. Durum böyle olunca spor kamuoyunda da işlerin yavaş ilerlemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Spor kamuoyu derken bugünlerde Kayserispor´un Atletico Madrid´den bonservisini aldığı Mensah ile ilgili farklı bir transfer haberi dolaşıyor. Kayserispor yönetiminin şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadığı Mensah´ın, yeni dönemde Galatasaray ile flört yaptığı ve yeni sezonda burada oynayacağı bazı yayın kuruluşlarında yer aldı.

Bu haberi duyan Kayserispor taraftarı da şaşkınlıklarını gizleyemezken, futbolcunun yüklü bir bonservis karşılığında Galatasaray´a gidebileceğinden söz edilmeye başladı. Mensah ile Galatasaray, Mart ayında ciddi bir şekilde ilgilenmiş ancak bu futbolcuyu alma konusunda başarı sağlayamamıştı. Ondan sonrasında Kayserispor´da yöneticiler başarılı bir şekilde futbolcuyu kadroya dahil ettiler. Şimdi gözler bu futbolcu için verilen bonservis fiyatına ve Galatasaray´ın dahi gerçekleştiremediği transferin nasıl gerçekleştiğine çevrilmiş durumda?