https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE HAZIRLIKLAR!

Süper Lig´de bu hafta sahasında sezonun ilk maçına çıkacak olan Kayserispor´da futbolcular hazırlılarına kulüp tesislerinde devam ediyorlar.


Süper Lig´de bu hafta sahasında sezonun ilk maçına çıkacak olan Kayserispor´da futbolcular hazırlılarına kulüp tesislerinde devam ediyorlar. Yapılan çalışmalarda futbolcuların ilk haftaya çıkacak olmanın verdiği merak gözlerinden okunuyor. Özellikle futbolcuların içinde yeni gelenler, kendisini belli ediyor. Sezonun başı olması nedeniyle bu futbolcuların teknik heyete kendilerini kabul ettirmeleri olarak yorumlanan çalışma temposu umarım sezon sonuna kadar devam eder.

Kayserispor´da yeni gelen isimler ne hikmetse, sezon başında veya geldikleri ilk ay çok verimli oluyor, daha sonrasında ise diğer oyunculara ayak uydurarak saha içindeki dişliye kendilerini adapte ediyorlar. Yani anlayacağınız zamanla takımdaki durağanlığa herkes ayak uyduruyor. Bu konuda birçok örnekle karşılaştık. Umarım bundan sonrasında bu durum ile karşılaşmayız da, takım sezon sonuna kadar sorunsuz maçlarını oynar.

Kayserispor´da özellikle yeni gelen isimlerden Mensah, Chrey hazırlık maçlarında dikkat çeken isimler oldular. Bu isimlerin dışında bir de yerli transferler var ki, onların da sezon içinde isimlerinden çokça bahsettireceklerini düşünüyorum.

Mesela Bilal transferi Kayserispor açısından çok önemlidir. Bu futbolcunun İstanbul´daki takımlara transferi olsaydı, inanın spor kamuoyu bu durumu şaşalı bir şekilde günlerde diline dolardı. Bilal´in, Kayserispor´a transfer olması sarı-kırmızlı camiada günlerce konuşulsa da yine de bu isim konusunda Kayserispor´a gönül vermeyenlerin de takdirinin olduğunu belirtmek isterim.

Kayserispor´da hazırlıklar sorunsuz bir şekilde devam ediyor desek de, yine de alt yapıdan gelenler ve gidenler derken bazılarının aklında hala gençlerin durumlarının ne olacağı konusu var. Umarım alttan çıkan gençler bu sezon Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile iyi bir tempo yakalarlar?