https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE GENEL KURUL!

Kayserispor´un olağanüstü genel kurul için geri sayım başladı.


Kısa bir zaman içerisinde gerçekleşecek olan genel kurul öncesinde her kafadan bir ses çıkacak mı diye beklenirken, şimdiler de sus-pus olunması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle oluşacak yeni yönetim konusunda kimin ne söyleyeceği üzerinde duran spor kamuoyu, bayram tatilinin de araya girmesi ile sessizliğe bürünmüş durumda. Kayserispor´da yeni dönemi bazı yeni isimlerle karşılaşacağımızı belirtmek isterim. Mali açıdan biraz da kulübün desteklenmesi için atılan bu adımın, tam istenildiği gibi olmasa da bir nebze yaraya pansuman olacağı ifade ediliyor. Mali olarak asıl beklenen ise federasyon kanadında yapılacak olan adımdır. Kayserispor yeni oluşacak yönetimden elde edeceği birikimle transferlerin tamamını gerçekleştirecek değil. Yeni dönem için bankaların yapılanması ve mali kriterlerin her kulüpte yeniden dizayn edilmesi bekleniyor.

Yeni dönem bu nedenle sancılı bir bekleyiş geçiriyor. Kayserispor´da mevcuttaki borçların büyük oranda atılacak mali yapılanma adımı sonrasında bir plan dâhilinde ödenmeye başlanacağı ama ligde etkili bir takım oluşturmak için de; hem gelirlerin artırılması, hem de yönetimin bu konuda birazcık desteği düşünülmekte.

Mevcuttaki futbolcularının büyük bir bölümü ile yol ayrılığı yaşayan sarı-kırmızlıların, 15 Haziran´da gerçekleşmesi beklenen genel kurul sonrasında yeni rotasını çizmesine kesin gözüyle bakılıyor?