https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE GENEL KURUL!

Kayserispor yeniden bir genel kurul kararı ile karşı karşıya.


Özellikle mevcuttaki başkan Erol Bedir´in düşüncesi yeni dönem öncesinde oluşacak olan kadronun maliyetini karşılama adına, birazcık da paralı olan isimlerin yeniden yönetimde yer alması. Bu sayede en azından kulübün belli bir oranda parasının da cebinde olacağı düşünülüyor. Buraya kadar bir sorun yok. Ama bu düşünce bir anda akla gelmiş değildir. Çünkü daha önceleri Kayserispor´da yönetimde yer almak için bazı isimlerin girişimleri olmuştu. İşte buradan yola çıkılarak Ramazan Bayramı sonrasında Kayserispor´da bir olağanüstü genel kurul yapılacak.  Aslında mali genel kurul yapılması planlanırken bir anda bu durum seçimli olağanüstü genel kurul olarak değiştirildi.

Başkan Erol Bedir bu konuyla alakalı bazı sinyaller vermişti. Hatırlayacağınız Erzurum maçı sonrasında Başkan Bedir´in neler söylediği ile ilgili bazı yazılarım olmuş ve neyi kastettiğini de bu köşede sizlere anlatmaya çalışmıştım. İşte buradan yola çıkıldığında Başkan Bedir hem yönetime gelmek isteyenlere hem de yönetimde olmak isteyenlere bir kez daha açık çağrı yapmış oluyor.

Kayserispor´da Ramazan Bayramı sonrasında başlayacak olan tatlı heyecanın genel kurul gününe kadar sürmesi de kaçınılmaz görünüyor. Bu dönemde taşın altına elini koymak isteyen tüm iş dünyasına da çağrıda bulunan Başkan Bedir´in kimlerle olacağı da genel kurulun gerçekleştiği sabah olacaktır. Kaçınılmaz diye belirtilen bu olağanüstü genel kurul da umarım tüm Kayseri takımına sahip çıkar da, yeni dönem güzel başlar?