https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE ADAYLAR

Kayserispor´un beklenen genel kurulu için geriş sayım başladı.


Şu anda kamuoyuna açıklama yapan ve resmen adaylık deklarasyonunda bulunan iki isim bulunuyor. Bu isimlerden birisi mevcut Başkan Erol Bedir ve bu adayın etrafında belediye başkanlarından tutun da, taraftar derneklerine kadar her kesim yer alırken, diğer yandan Sedat Kılınç da adaylık açıklamasını yapan diğer isim olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak. Tarihin tozlu sayfaları diyorum nedeni ise Sayın Kılınç´ın ortaya çıkarak başkanlık adaylığını yapması bir kenara, arkasında, yanında, berisinde kimlerin kendisine destek verdiği de kamuoyunun seçim öncesinde tartışacağı tek konudur. Bu zamana kadar belediyelerin destekleri ile yoluna devam eden bir Kayserispor´dan bahsediyorsunuz. Özellikle kulübün son 20 yılında işin her tarafında olan Mehmet Özhaseki gibi önemli ve deneyimli bir siyasetçinin, ekranlardan yapığı açıklama sonrasında bile kamuoyunun karşısına çıkarak ben adayım diyebilen ismin, genel kurulda nasıl destek bulacağı büyük bir soru işaretidir. Kaldı ki sadece reklam olsun diye ön plana çıkıyorsa bu isim o zaman söyleyecek bir sözüm de yoktur.

Lakin yaşanan bunca olay sonrasında takımın nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu. Daha öncesinde yönetimin yaptığı anlaşmaların büyük bir bölümü prensip anlaşmasıydı. Teknik heyet konusunda bile hala belirsizlik devam ederken, kalkıp da kulüpteki işleyiş hakkında ahkam kesmek pek yakışık almayacaktır.

Bu nedenle Kayserispor´da transfer ve diğer konuların hafta başından sonra dile getirileceğini söyleyelim. Şu anda önemli olan genel kurulda ne olacağı. Bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum ki, Erol Bedir ve oluşturulacak yeni liste Kayserispor için büyük yarar sağlayacaktır. Bu konuda da şehrin ileri gelenleri ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki´nin düğmeye bastığını, gereken tüm desteğin Erol bedir ve arkadaşlarına verileceğini söylemesi sanırım her kesim için yeterli olacaktır, ne dersiniz?