https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÜZMEYE DEVAM EDİYOR!

Süper Lig´de son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen Kayserispor´da futbolcuların Beşiktaş karşısında oynadıkları oyun ilerisi için birazcık umut verse de yine de galibiyete yetmedi.


Beşiktaş maçının daha ilk dakikalarında yere sağlam basan ve rakibi karşısında ezilmeden bir mücadele örneği gösteren Kayserispor´da futbolcuların mağlubiyetler sonrasında yaşananlar ve çabuk toparlanmaları dikkatimi çekti. Bu toparlanma süreci aslında önemli bir maç olarak adlandırılan Beşiktaş karşısında da sahaya yansıtılmış oldu. Her ne kadar rakibin gücünü bilse de temsilcimizde futbolcular geriye düştüklerinde dahi rakip kalede gol yolarında etkili olmak için gerek Chery ile gerekse de umut ile ataklar yaptılar.  

Sahada orta alanda yer alan Mensah, ara ara kendisini göstermeye çalıştı. Lakin takım 2 farkla geriye düştükten sonra teknik ekip, gol yollarında etkili olabileceğini düşündüğü Kravets´i oyuna dahil ettirerek en azından uzun toplarla rakip kale alanında etkili olmayı planladı. Maçın en ilginç anlarından birisi de sanırım Beşiktaş´ın attığı 2.goldü. Gökhan Gönül´ün eline değdi mi, değmedi mi diye ?VAR´a bakan maçın hakemi golü verdi. Birde Rotman´a yapılan faul vardı. Arkadan Lens´in yaptığı faulde Rotman´ın ayağının kırmasına ramak kalmıştı. Sonuç ise sarı kart oldu.  

Yani kısacası Beşiktaş karşısında etkili olmak isteyen Kayserispor ne yazık ki iki basit toptan gol yiyerek bu haftayı da puansız kapattı. Umarım bu kötü gidişat Rize maçında değişir de milli araya umutlu gideriz?