https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ?UMUT´LUYDU!

Süper Lig´de aldığı başarılı sonuçlarla ilk 5 takım arasında olmayı planlayan Kayserispor´da, rakiplerin maçlarını galibiyetle kapamalarından sonra yarışın bir miktar daha artış göstermiş olması, ligin heyecanını artırdı.


Süper Lig´de aldığı başarılı sonuçlarla ilk 5 takım arasında olmayı planlayan Kayserispor´da, rakiplerin maçlarını galibiyetle kapamalarından sonra yarışın bir miktar daha artış göstermiş olması, ligin heyecanını artırdı. Kayserispor´da futbolcular, bu heyecanında farkında olarak deplasmanda Alanyaspor karşısına çıktılar. Mutlak galibiyet almak için hedef koyduklarını belirten yönetimin, bu sözlerini de doğrular nitelikte bir oyun performansı ile sahaya çıkan sarı-kırmızlılar, ilk dakikalarda rakibi tanıma adına orta alan şeklinde geçen mücadelede kontrolü kısa sürede ele almasını bildiler. Maçın ilk dakikalarından sonra farklı bir sistemle rakibin kalesine ataklar yapan sarı-kırmızlılar, uzun paslar ve ceza sahası içindeki ataklarda da sert şutlarla rakibin kalesini yokladılar.

  İlk yarıda temsilcimizden gelen gole cevap, ikinci yarıda erken zamanda gelse de Kaptan Umut, takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Maçın içinde aslında sinirlendiğimiz birçok pozisyon oldu. Bunların herhalde en belirgini Badji´nin geriye dönük oyun oynaması oldu. Kayserispor´da beraberlik golünden sonra futbolcuların üzerinde de bir ağırlık oluştu. Nedense saha içinde koşacak derman bulamayan taraf, Kayserispor oldu. Bu durum taa ki 85.dakikaya kadar devam etti. Daha sonrasında Şumi´nin akıllıca değişimleri galibiyet golünü getiren etkendi.

Kayserispor artık 26 puanla ligde yoluna devam eden isim oldu. Şimdi ise aynı puana sahip Beşiktaş´la oynanacak maç merakla bekleniyor. Bu maç öncesinde ise Mendes ve Şamil kart cezalı bakalım haftaya sahada nasıl yer alacağız?..