https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, UÇAKLA GİDECEK!

Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Antalyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da yönetim takımda morallerin en üst seviyede olması için elinden geleni yapıyor.


Maç öncesinde özel uçak ayarlayan yöneticiler, futbolcuların maç öncesinde konforlarını da en üst düzeyde tutmaya gayret ediyorlar. Her ne kadar galibiyet primleri ile futbolcular kazanç elde etseler de, ligin ikinci yarısında oynadıkları maçlarda aldıkları sonuçlar sonrasında spor kamuoyunda yoğun bir eleştiriye de maruz kaldılar.

Bu nedenle alınacak olan galibiyetin ne denli önemli olduğunu bilen futbolcular, herhangi bir dış etkene maruz kalmadan çalışmalarını yaparak, maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamaya gayret ediyorlar.

Kayserispor, Antalyaspor karşısında önemli bir maça çıkacak. Rakibin ligdeki durumu bizleri aldatmasın. Ligin alt sırasında olması iyi mücadele etmesine engel değildir. Bakınız bu durum bizim geçen yıl ligin alt sırasında olup da kurtuluş reçeteleri aradığımıza benzemektedir. Bu nedenle sarı-kırmızılıların bu maçı hafife almadan çalışmalarını yapmaları gerekir.

Taraftarın desteğini bu sezon arkasına alan temsilcimizin ligde alacağı galibiyet serisiyle, sezon ortasında belirtilen hedefini de gerçekleştirebilecektir. 40 puan üzerinde olacak bir Kayserispor, alt sırada yer alan diğer rakipleriyle arasındaki farkı da aşmış olacaktır. Antalya maçı sonrasında oynanacak karşılaşmalara bir baktım ve işimizin birkaç hafta, hayli zor olacağını gördüm. Bu nedenle disiplini elden bırakmadan takım bir an önce ara dönem ruh halinden sıyrılmalı ve oyun içinde savaşan kimliğine yeniden bürünmelidir?