https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TRANSFERDE NE YAPACAK?

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da bu sezon transfer konusu bir hayli baş ağrıtacağa benziyor. Takımda gelenler ve gidenler olmak üzere, farklı bir yol izlenecek.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da bu sezon transfer konusu bir hayli baş ağrıtacağa benziyor. Takımda gelenler ve gidenler olmak üzere, farklı bir yol izlenecek. Geçen sezon başında büyük çapta takımı yenileyen yönetim, bu sezon aynı durumla karşı karşıya kalmak istemiyor. Takımda uyum sorunu oluşmaması için bazı mevkiler için değişimi düşünen yönetim özellikle orta sahada oyun kurucu mevkiinde bir ismin mutlaka takıma kazandırılmasını istiyor.

Bu doğrultuda eski oyuncusu Badji´yi de yeniden takıma kazandırmak isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, oyuncu ile yeniden kiralama yöntemiyle anlaşmak istese de kulübü bu futbolcuyu kiralamaya yanaşmıyor. Kısacası yerli bir oyun kurucu arayışını da sürdüren kulüpte yöneticiler en azından teknik heyetin vereceği rapordaki isimlerin de ellerindeki listeyle örtüşmesini bekliyorlar.

Transferde tam anlamıyla gelecek haftadan sonra düğmeye basacak olan Kayserispor´da yöneticilerin İstanbul´da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya gelerek listeler üzerinde değerlendirme yapmaları bekleniyor. Listelerdeki denkleştirmeden sonra kanatlar ve orta alan için gerekli takviyeler yapılacak. Daha önce 2 oyuncu ile anlaştıkları belirtilen yöneticilerin de, bu nedenle oyuncuların isimlerini açıklamaktan kaçındıkları ve teknik heyetin olumsuz bir görüş belirtmesi halinde ise bu isimlerin sorun yaşamaması için çalışmaları kamuoyuyla paylaşmayacakları kulüpten sızan haberler arasında.