https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TRANSFERDE DÜŞÜNCELİ!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcular sezon arasında tatil yapsalar da, aynı durum yöneticiler için geçerli değil.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcular sezon arasında tatil yapsalar da, aynı durum yöneticiler için geçerli değil. ?Antalya kampı öncesinde gerekli girişimler yapacağız´ diyen yöneticilerin, aslında boşta kalan isimlerin menajerleriyle görüşmeye başladıkları ve birkaç gün içerisinde de net sonuçların açıklanacağı ifade ediliyor. Her ne kadar bunlar iddiadan öteye gitmese de, benim bildiğim mevcuttaki yöneticiler, bu işlerde fazla bir düşünce içinde olmayacaklardır.

Beşiktaş´tan Mustafa Pektemek ve Karabük´ten bazı Romen futbolcular konusunda basında dedikodular olsa da, yine de belirtmekte fayda var ki, yapılacak transferlerin bazıları, gelecek adına yapılacak. Kayserispor kanat ve forvet transferinin dışında bir,  bilemediniz iki futbolcuyu da gelecek adına takım kadrosuna dahil edecek. Bu konuda özellikle ?Gurbetçi´ dediğimiz yeni isimlerin transfer döneminde takıma kazandırılması durumunda şaşırmamalıyız.

Kayserispor´da Teknik Direktör Sumudica, ülkesinde tatilde olsa da yine de oradaki bazı isimlerle de görüşmeler yaptığı, hatta mali konulardaki bölümler için futbolcuları Antalya kampına davet ederek burada yönetimle masaya oturmaları uyarısında bulunduğu da kulağımıza gelen dedikodulardan bazılarıdır. Daha önce belirttiğimiz Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas De Amorim konusunda da ise net adımlar atılmaya başlandığı ve yapılan görüşmelerde de son nokta konulmak üzere?