https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TOPARLANMIŞ

Kayserispor yönetimi, futbolcu ve basını bir araya getirdi. Yapılan toplantı öncesi açıklamalar ise gayet sevindiriciydi.


Kayserispor yönetimi, futbolcu ve basını bir araya getirdi. Yapılan toplantı öncesi açıklamalar ise gayet sevindiriciydi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kötü günlerin geride kaldığını, artık kazanmak için önlerinde herhangi bir engel olmadığını belirterek ?amacımız seri galibiyetler almak´ dedi. Özellikle sakat ve cezalı oyuncuların birleşerek kadroya dahil olmaları hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirmişe benziyor. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, bu konuya dikkat çekerek alınan başarısız sonuçlarda öne çıkan konunun takımdaki güvenden çok sakat ve cezalı oluşların sayısındaki fazlalık diye belirtti.

Kayserispor uzun dönemdir yakalayamadığı başarılı performansı bu hafta sonu itibari ile yakalar mı bilinmez ama mevcuttaki yapılacak olan çalışmalarla kadrodaki eksikliklerin de en kısa sürede giderileceğinin müjdesi verildi. Kayserispor moralman seviyesinde bir hayli yükselişe geçmişe benziyor. Geçen hafta Alanya´dan alınan 5- 0´lık mağlubiyet sonrası oluşan çöküntünün izleri fazla kalmamış. Durum böyle olunca da Trabzon maçı öncesinde kenetlenen futbolcuların hem hırsları hem de idmanlardaki performansları Trabzon maçı öncesi beni de sevindirdi.

 Umarım futbolcular bu olayı maç günü de yaşatırlar ve karşılaşmadan sahamızda galibiyetle ayrılırız.