https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, OYUNCULAR VE BORÇLAR!

Kayserispor uzun bir aradan sonra ilk defa taraftarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.


Kayserispor uzun bir aradan sonra ilk defa taraftarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Yeni gelen transferler ve sezonun ilk dönem kampının son gününde özellikle taraftarın pasta kesimi ve yeni futbolcularla tanışma dönemi bir hayli ilginç olacağa benziyor. Takımda yeni isimler derken mevcutta bulunanlarla birlikte sahada mücadele edeceklerin sayısının da arttığına dikkat çeken Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, konunun çok hassas olduğunu ve mali problemlerin bütün kulüplerin belini büktüğünü söylüyor.

Aslına bakılacak olursa ince ince işlenen transfer konuları, Kayserispor açısından gelecek için de önem arz ediyor. Birçok kulüp mali konularda sıkıntı yaşarken bazıları da Avrupa kapısından dönme tehlikesiyle karşı karşıyalar. İşte bunları görünce de Kayserispor´un emin ve yavaş adım atmasını herkes takdirle karşılıyor.

Geçen gün kulübün sitesindeki borçla ilgili bir yazı gözüme ilişti. Kulübün 130 ile 140 milyon Lira civarında borcundan bahsediliyor. İyi de bu borç daha öncesinde benim de dile getirdiğim bir meblağdır. Acaba neden bugünlerde yeniden bu borç miktarı gündeme geliyor? Yoksa birileri inanmıyor mu? Şunu söylemekte fayda görüyorum ki, bu borç ne bir sene ne de 2 sene öncesine ait. Bu daha öncelerine ait olan bir borçtur.

Bu yüzden kimse lafı sağa sola çekmeye çalışmasın. Ortada bir durum var ve bu duruma göre de herkes konuştuğunun ne olduğuna bir baksın?