https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ORTA ALANA ÖNEM VERİYOR!

Bu sezon yapılan takviyeler ve gidenler derken, Kayserispor orta alandaki boşluğu akıllıca doldurmayı planlıyor.


Özellikle kiralıkların yerine takviye yapmak isteyen Kayserispor´da yöneticiler, yurt dışından da bazı isimlerle görüşürken, yurt içinde de genç isimlerin önerilmesinden dolayı incelemelerine devam ediyorlar. Bu konuda en önemli isim ise Trabzonspor´un alt yapısında yetişen Sefa gibi görünüyor.

Sefa konusunda menajerler istekli olsa da, genç yetenekleri kadro içinde pişirmesiyle ünlü Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın bu oyuncu konusunda nasıl bir karar vereceği şimdiden merakla bekleniyor. Orta alanda görev yapan isimler konusunda Espinoza ve Badji gibi futbolcuların boşluğunun hissedilmemesi ve daha canlı bir yapı oluşturulması için de arayışta olan teknik heyetin, yönetime bu mevkiiyle alakalı bazı isimleri önerdiği de belirtildi.

Kayserispor sadece orta alanda değil ayrıca defans ve kanatlarda da takviyelere odaklanmışken, bu arada Dünya Kupası maçlarının sonuçlarının beklendiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Başkan Erol Bedir tarafından ifade edilen ?futbolcu kimdir?´ bilinmezliğini koruyor. Bakalım sadece orta alanda eksik denilen kadro için Dünya Kupası sonarsında hangi yıldız oyuncu hangi mevkide yer alacak?