https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAK!

Ligde sezona iyi bir çıkış yaparak başlayan Malatyaspor, bu hafta Kayserispor´un sahasında rakibi olacak. Bu önemli maçta kimin nasıl bir sonuç alacağından daha çok, izin sonrasında statta taraftarın nasıl bir yer alacağına odaklanıldı.


Taraftarlar maç öncesinde hazırlıklarını yapsalar da, yine de tribünlerde bir görsel şovun olması bekleniyor. Rakibin sezona iyi başlaması ve ilk iki karşılaşmasını da kazanmasının, temsilcimiz yönünden pek önemli olmadığını belirten taraftarların, destekle Kayserispor´un bu maçtan galip geleceğine inançları tam.

Taraftarın tribünlerde olması ve desteği mutlaka gerekli ama bir de futbolcuların kendi aralarındaki uyumlarının çözümlenip çözümlenmediği de, kafalardaki bir diğer soru işaretidir. Kadroda bazı yapı taşlarındaki oynamalar sezonun başından itibaren takımdaki uyumun biraz zaman alacağını daha öncesinde bize göstermişti. Geçen sezon bir anda yaşanan kaynaşmanın bu sezonda da olmasını ne kadar ümit etsek de, ne yazık ki bu umudumuz şimdilik gerçekleşmedi.

Çabuk adaptasyonu umsak da alınan sonuçların pek yabana atılır olmadığını söylemek isterim. Yine de teknik heyetin uyum konusundaki söylemlerinden anladığım, bazı futbolcuların biraz zaman ihtiyacının olduğu ama çoğunluğun ise bu konuda sorun yaşamadığıdır.

Kayserispor umarım ligin 3.haftasında oynayacağı bu maçı da kayıpsız bir şekilde sonlandırır. Ne de olsa takım alacağı puanlarla ligin ilk yarısında üst sıralarda olsun ki, sonrasında hedeflediği yerlere ulaşmak için çok uğraşmasın. Bu sezon hedef Avrupa Kupaları ya?