https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR NE YAPSIN?

Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da çalışmalar sakatlıklar olmadan devam ediyor desek de, bazen bu söylemlerimiz yanlış olabiliyor.


Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da çalışmalar sakatlıklar olmadan devam ediyor desek de, bazen bu söylemlerimiz yanlış olabiliyor. Hani müzmin sakatlık yaşayan isimleri aklımızın bir köşesine yazarak böyle açıklamalar yapmak daha doğru olacaktır. Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi Asamoah konusunda bazı eleştirel yaklaşımlarımız olsa da, bu oyuncu gününde olduğunda takıma katkı verebilir diyorum. Hala bu görüşümün de arkasındayım. Yalnız orada da belirttiğim gibi gününde olacak ve sakatlanmayacak!

Takımın idmanlarını takip ederken bir haber geldi. ?Asamoah Gyan sakatlandı ve iki hafta sahalarda olamayacak´ diye. İyi de sormak lazım. Bu futbolcu ne zaman sahalarda oldu ki, şimdi olmayacak? Bu sorumu şu anda birçok taraftar konuşuyor hatta paylaşımlarda bulunuyordur. Bu yaklaşım bence de haklı. Bu futbolcunun transferinin yapıldığı dönemleri şöyle bir hatırımdan geçirdiğimde bazı söylemler olmuştu. Kronik sakatlığı olduğu için futbolcunun gideceği kulüple sorun yaşadığı yönünde. Buna ihtimal vermemiştim ama görüyorum ki, şu günlerde ortaya çıkan tablo bu futbolcunun bir sakatlığının olduğu ve devamlı bu bölgede sorunlar yaşadığı. Umarım bu sefer uzun soluklu bir bekleyiş yapar ve iyileşmesini tamamlar da sonrasındaki haftalarda takıma katkı verir. Yoksa oynamadan geçen sürecin kimseye faydası olmaz. Bunda ücretinde indirim yapmış olsa bile!..