https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR NE YAPACAK?

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla bir hayli başını derde sokmuş durumda.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla bir hayli başını derde sokmuş durumda. Özellikle rakibi olarak nitelendirilen takımlardan aldığı mağlubiyetler sıralamada konumunu altlara doğru kaydırırken yöneticilerde kaybedilen galibiyet ödenekleri yüzünden mali sıkıntılarını aşamıyorlar. Sezon arasına çok kısa bir süre kala takımda bazı oyuncularında mali konularda derdi olmasa da saha içindeki performanslarında dertleri var gibi. Maçlarda ortaya konan performanslar sadece yedek kulübesini değil tribünde karşılaşmaları izleyen spor severleri de pek mutlu etmiyor.

Son haftalarda, rakip olarak nitelendirilen takımlara kaybedilen maçlar nedeniyle, alt sıralara mahkum bir şekilde yoluna devam eden Kayserispor´da futbolcular için pek sıkıntı görünmese de, taraftarlar özellikle alınan sonuçlar ve puanlarla ligde işimizin bir hayli zor olduğu görüşünde birleşiyorlar. Gerçekçi yaklaşacak olursak rakip olarak adlandırılan ve alt sıralarda yer almayı hak eden takımlara (ne hikmetse) temsilcimiz puanlar vererek komadaki takımları ayağa kaldırmış oldu. Taraftarların görüşlerini desteklediğim gibi buradan da bazı gerçekleri de belirtmek isterim.

Eğer ki, Kayserispor ilk yarıda en kötü şartlarda 2 veya 3 maç kazanamazsa, ikinci yarıda işi bir hayli zor olacaktır. Çünkü ligin ilk yarısı ile ikinci yarısında takımların performansları farklı oluyor. Hatta düşme hattındaki takımlar canla başla mücadele ederken üst taraftakilerde biraz daha fazla mali kazanım elde etmek için üstlere tırmanmaya çalışıyorlar. Yani kısacası ?Can pazarı´ dediğimiz olaylar yaşanacaktır. İş böyle olunca da Kayserispor´un artık gözünün önüne bakması elzem olmuştur. Umarım Alanyaspor karşısında bir galibiyet alınır da yaraya sürülen bir merhem gibi şifa beklemeye devam ederiz?