https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, MALATYA´YI FİRESİZ GEÇMELİ!

Kayserispor mutlaka kazanmalı. Yeni Malatya ile yapılacak maç öncesinde hazırlıkların büyük bir moral içerisinde gerçekleştirildiği Kayserispor´da, teknik heyet kadar futbolcularında tek hedefi var


 Kayserispor mutlaka kazanmalı. Yeni Malatya ile yapılacak maç öncesinde hazırlıkların büyük bir moral içerisinde gerçekleştirildiği Kayserispor´da, teknik heyet kadar futbolcularında tek hedefi var: Galibiyet! Beraberliklerle geçen haftalarda alınan puanlarla ligde alt taraftan tam olarak uzaklaşılmaması ve rakiplerinde her geçen gün boyu kısalan ligde farklı sonuçlara imza atmaları, taraftarı da endişelendiriyor. Bu nedenle takımın yapacağı karşılaşmalarda alacağı galibiyetlerle erkenden alt taraftan kurtulmasını bekleyen taraftarlar, ligin son haftalarında rahat bir futbol seyri gerçekleştirmek istiyorlar.

Rakibin ne denli güçlü olduğunun farkında olan sarı-kırmızılı teknik heyette taktiksel olarak bazı farklılıkları bu karşılaşmada uygulamak istiyor. Her ne kadar bazı isimlerin sakat olması takımda can sıksa da, yerlerine oynayacak oyuncularında tüm performanslarını sahaya yansıtmaları gerekiyor. Kayserispor´da sakatlıklar derken bu arada Asamoah Gyan konusu hep soru işaretleri ile karşımıza çıkıyor. Bu futbolcunun sakatlığı konusunda daha önceleri bazı dedikodular kulağıma gelmiş ama ihtimal vermemiştim. Bu yaşanan sakatlıklar umarım hep aynı yerde olan değildir. Yani kronik dediğimiz bir sakatlık değildir. Nitekim Asamoah günde olduğu zaman bu takıma büyük katkılar yapabilecek bir oyuncudur. Onun her ne kadar geçmişteki karnesini anlatsak da bence önemli olan tecrübesi ile bu ligde, Kayserispor´a kazanımlar sağlayabilir. Bunu bir şartla, sakatlık yaşamadan ve gününde bir Asamoah Gyan´la yapabilir.

Yeni Malatya maçı için sadece galibiyet düşünüyoruz. Sonraki haftada Fenerbahçe ve Göztepe ile oynayacağımızı da hesaplarsak bu üç maçta mutlak 5 puan alınmalıdır?