https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR LİGİ DÜŞÜNÜYOR!

Süper Lig´de sezon, bu hafta başlıyor. Temsilcimiz Kayserispor da bu hafta sahasında Antalyaspor´u konuk edecek.


Süper Lig´de sezon, bu hafta başlıyor. Temsilcimiz Kayserispor da bu hafta sahasında Antalyaspor´u konuk edecek. Karşılaşma pazartesi günü geç saatte oynanacak. Sadece bu sezon maçlarını bekleyenler, başlama saatinin geç olmasının serzenişini yapıyorlar. Maçın başlama saati geç diye dile getirilse de mevsimsel olarak sıcakları da düşünmek gerekiyor. Federasyon, ligin ilk haftasında kapanış maçı olarak böyle bir ayarlama yapmış.

Bu maç için kulüpte futbolcular ve yöneticiler de hummalı bir şekilde çalışmalarını yapıyorlar. Futbolcular ligin ilk haftasında taraftarı önünde maçı mutlak kazanmak için kendisine hedef koydu. Bu hedefi gerçekleştirmek adına taraftara da büyük iş düşüyor. Özellikle yurt dışından gelen gurbetçi taraftar kesiminin de bu hafta ilk maçta takımın yanında olacağını düşünerek pazartesi akşamki maçın rakip açısından büyük bir kapana alınmış algısıyla oynanacağını belirtebilirim.

Her şey güzel derken aslında bir de kulübün yönetim kademesinde yapılan çalışmalar ve bu konuyu da sağa sola anlatma isteğine değinmek gerekir. Bence yöneticiler yaptıkları işleri her zamankinden daha açık bir şekliyle kamuoyuyla paylaşıyorlar. Bilinmesi gereken konularda yönetim, resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalar yapıyor. Bazı kesimlerin bunu yeterli bulmaması normaldir. Çünkü her kesimi yaptığınız çalışmalarla memnun edemezsiniz. Lakin kulübün geleceği ve yükselişine engel olunursa, işte o zaman bu tür uygulamalara kulüp yönetimi kadar spora gönül veren her kesim tepki verir. Yaşanan her ne olursa olsun geridekine değil, ileriye bakmak en doğrusudur. Bu söylemlerimizle Kayserispor´a sahip çıkılması gerektiğinin altını bir kez daha çizerek başka ?Kayserispor yok´ diyorum?