https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, LİGDE KALDI ŞİMDİ BUNA BAKALIM!

Kayserispor´da son günlerde yaşanacaklar ve şimdilerde çalınan davullar konusunda daha önceden yorumlar yapmış birisi olarak ne söyleyeceğimi bilemiyorum.


Kayserispor´da son günlerde yaşanacaklar ve şimdilerde çalınan davullar konusunda daha önceden yorumlar yapmış birisi olarak ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Takımın ligde kaldığını belirttiğimiz şu günlerde, kimileri tehlike davulları çalarken, kimileri de farklı telden havalarda söylemlerde bulunuyorlar. Evet, Kayserispor mali olarak çok da iyi bir dönemde değil. Baktığınızda kulübün altından kalkması gereken bir borç var ve bu borcun da öyle birileri söyleyecek diye hemen ödenecek hali yok.

Kaldı ki 10 yıldan fazla zamandır bu kulübün hiç borcu olmadığını her platformda söyleyenler bile, bu kadar yükün altından kalkınmayacağını birbirlerine fısıldamışlar ve yol ayrımları yaşanmıştı. Yaşananlara rağmen şu unutulmamalıdır! Kulüp ligde kaldığı sürece mutlaka bu borcun ödenmesi için gelir kaynaklarından aktarımlar yapılacaktır. Ama bu arada kulübün de ligde ayaklarının daha sağlam basması için yapısını oluşturması gerekiyor. Yani anlayacağınız kim ne derse desin, bu kulübün yolunda ilerleyebilmesi için şimdilerde UEFA lisansını almak için gerekli olan kriterler oluşturmaya gayret ediliyor.

İlimiz yöneticileri, Erol Bedir ve arkadaşlarının yönetimlerinden memnun kalmışlar ki, gelecek haftalarda herhangi bir genel kurul yapılmasını istemiyorlar.

Öyleyse bu yönetime şimdiden başarılar dilemek ve kulübün ligde kalmasını da şampiyon olmuş gibi kutlamak gerekmez mi? Yoksa felaket tellallığı dediğiniz o olayı, çok net yapabiliriz. Ama elimizde en azından tutulur ifadelerle bunu yapabiliriz. ?Daha önceleri bunları söylemiştik´ demek, zaten bizim açımızdan da ilerisi için atılacak adımlar konusunda ne denli halklı olduğuz ortaya koymuyor mu?