https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR LİGDE ÇIKIŞTA!

Süper Lig´de yeni dönem ve yeni bir kadro ile yoluna devam eden Kayserispor´da futbolcuların performansları ve sahadaki oyun hâkimiyetleri gün geçtikçe taraftarın takdirini toplamaya devam ediyor.


Süper Lig´de yeni dönem ve yeni bir kadro ile yoluna devam eden Kayserispor´da futbolcuların performansları ve sahadaki oyun hâkimiyetleri gün geçtikçe taraftarın takdirini toplamaya devam ediyor. Sivasspor maçından sonra bu hafta Kadir Has´ta, Antalya galibiyeti; 7 yıllık bir hasretin sona ermesine vesile oldu.

Kayserispor´da futbolcular ilk dakikalardan itibaren rakibi saha içinde kıskaca almaya başladılar. Bu da sonuç verdi. Daha ilk dakikada Kayserispor golle buluştu. Bu şoku kısa sürede üzerinden atmaya çalışan rakip Antalyaspor, öyle görüldüğü gibi şoku atamadı. Kayserispor´un uç kanadı birazcık daha akıllı ataklarda yer alabilselerdi, inanın ilk yarıda maçın skoru 4 veya 5 farklı skorla Kayserispor lehine olabilirdi. Sonuçta ilk golden sonra eşitlik şansını yakalayan Antalya´da, kaçan penaltı atışı her şeyin dönüm noktasıydı. Kayserispor maçın sonuna doğru bulduğu ikinci golle sonuca gitti.

Maçın içinde dikkatimizi çeken isimler de oldu. Genelde ikinci yarıda oyuna girerek arkadaşlarını ateşleyen Mendes, bu maçta 90 dakika oynadı. Hatta ikinci golde çok büyük katkısı vardı. Bu arada orta alan ile defans, artık birbirlerine alışmaya başlamışlar. Forvet kanadında ise Umut, yine kendisinin fırsatçılığını göstermiş oldu. Birde Tiago´yu unutmamak gerek. Tam bir görev adamı. Daha ne söylenilir ki, artık ligde kolay maç ve takım yok?