https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KUPAYA KÖTÜ BAŞLADI!

Türkiye Kupası maçı için sahasında Akhisar´ı konuk eden Kayserispor´da, çok kötü bir başlangıç vardı.


Türkiye Kupası maçı için sahasında Akhisar´ı konuk eden Kayserispor´da, çok kötü bir başlangıç vardı. Ligin ikinci yarısı öncesinde oynanan bu karşılaşmanın iki devresini de farklı yorumlamak daha doğru olacaktır. İlk yarıda ortaya konan oyun, Kayserispor mu yoksa amatör ligde bir takım mı belirsizdi. Mücadele ruhu olmayan ve bir o kadar da hata üstüne hata yapan oyuncuların, nasıl böyle bir durumda olduklarına akıl-sır erdirmek kolay değil. Maç bu şekilde geçer mi diye düşünürken, ikinci yarıda farklı bir oyun tarzı ve performans karşımıza çıktı.

Bu karşılaşmada ?VAR´ sistemi ilk kez uygulandığı için bazı pozisyonlarda verilen kararlar da, hakem ekrandan görüntüyü izlemek durumda kaldı. Hakem 4 pozisyona baktıysa bunların 3´ünde aleyhimize, 1´inde ise lehimize kararlar verildi. Yani kısacası ikinci yarıda ortaya konan oyun ve istek sezonun ilk yarısının son anlarındaki Kayserispor´u yeniden sahada görmemize olanak sağladı.

Kayserispor´da defans kurgusunda oynamalar olsa da bence sol kanatta yer alan Atilla özelinde bir motivasyon çalışması yapılmalıdır. Bu futbolcunun yeniden eski günlerine dönüşü için Hikmet Karaman ekibinin mutlak çalışma yapması iyi olur. Kupaya gelecek olursak, Kayserispor´un ligde Antalya maçından berabere veya galibiyet gibi bir sonuçla ayrılması kupadaki umudumuzu yeşertecektir?