https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KUPAYA KİLİTLENDİ!

Kayserispor geçen hafta ligde aldığı Sivas galibiyeti sonrasında, gözünü kupaya çevirdi.


Kayserispor geçen hafta ligde aldığı Sivas galibiyeti sonrasında, gözünü kupaya çevirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam görev başına geldiği ilk günde kupa konusunda ciddi açıklamalarda bulunmuştu. Hatta sezon başında da bu hedefin Avrupa Kupası´na gitmek ve bunu da kupa kazanarak gerçekleştirmek olduğunu ifade etmişti. Ligde son haftalarda alınan sıkıntılı sonuçlar, aslında bu hedefin gerçekleşmesi konusunda da taraftarın kafasında şüphe oluşturmuştu.

İşte yaşanan sıkıntılar, Sivas galibiyetiyle bir nebze olsun bertaraf edilmiş oldu. Bu galibiyet hem takım, hem de taraftar üzerinde büyük moral oldu. Alınan galibiyet sadece takımın ligde 3 puan kazanmasına değil, aynı zamanda bundan sonrasında oynayacağı maçlarda da birlik ve beraberlik halindeyken, skorda da pek sıkıntı yaşanmayacağının bir ispatı oldu.

Kayserispor şimdi hedefine Pazarspor´u aldı. Sahasında konuk edeceği rakibin, pek şansının olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar büyük moral depolayan Kayserispor´da futbolcular, karşılaşmayı sorunsuz bir şekilde aşacaktır. Her ne kadar kadro konusunda eksiğimiz olduğundan dem vursam da, bu maçta yer alacak olan gençler sahada elinden geleni yapacaktır. Sadece gençler değil bu maçta forma şansını bulamayan isimler de mutlaka yer alacaktır.

Rakibin ne denli alt ligde olduğuna değil, ortaya koyacağı oyuna odaklanılmalıdır. Bu arada hafta sonundaki galibiyetin morali ile de rakibe karşı gevşek davranılmasın, unutulmasın ki başımızda bir Sancaktepe örneği var?