https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KUPADA DA İDDİALI AMA!

Kayserispor ligde istediği konumu kısa sürede elde ederken, diğer yandan kupa mesaisine de Van maçıyla başlayacak.


Kayserispor ligde istediği konumu kısa sürede elde ederken, diğer yandan kupa mesaisine de Van maçıyla başlayacak. Geçen sezonlarda kupada fazla bir iddia sahibi olmayan temsilcimizin, bu sezon daha farklı bir stratejileri ve hedefleri bulunuyor. Özellikle birkaç yıl geriye baktığımızda, daha çok ligde kalmaya motive olan temsilcimizin, bu düşüncesinin yanı sıra çeyrek final bile oynama şansı elde etmesi güzel bir gelişmeydi.

Tarihinde kupayı sadece bir kez müzesine getirme şansını yakalayan temsilcimizin, bu sezon da yine o dönemlerdeki gibi hedefi olduğunu yönetimdeki bazı isimlerle ara sıra bir araya geldiğimizde konuşuyoruz. Daha işin başındayken şimdi ilk maç Van Büyükşehir Belediyespor´la. Yani anlayacağınız 3.Lig´de hafta sonunda Erciyesspor´un rakibi olan ve futbolda diğer bir temsilcimizin mali problemleri yüzünden karşısına çıkamadığı Van Büyükşehir Belediyespor´la.

Yedek ağırlıklı bir kadro ile bu maçta mücadele edilecek olsa da fazla bir motivasyonun olmadığı da aşikârdır. Umarım sahada süre almayan isimler maçın oynanacağı gün Van´a giderken sıkıntı yaşamazlar. Burada galibiyete kesin gözüyle bakan Kayserispor´un alacağı farklı bir skor herkesi derinden yaralar. Bu nedenle futbolcuların daha iyi oynamaları ve sahadan rakibi eli boş çıkarmaları gerekiyor.

Bu arada maçı izlemek üzere ilimizden sadece yöneticiler değil, aynı zamanda gazeteciler de gidecek. Bu maçın kazanılması adına umarım sahada sıkıntılı bir sonuç alınmaz?