https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KOLLARI SIVADI!

Kayserispor´da yeni oluşan yönetim aralarında toplanarak görev bölümünü gerçekleştirdiler.


İş bu saatten sonra yeni dönem için kolların sıvanmasına kaldı. Bu iş için öncelikle teknik heyet konusunda resmi olarak bir anlaşmanın yapılmasına kalıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Kıbrıs´ta ailesi ile kısa bir tatile çıkmış ve Kayserispor´dan gelecek haberi beklemekteydi. Erol Bedir ile her an telefon irtibatını da koparmış değil. Nitekim başkanlığa yeniden Erol Bedir´in gelmesiyle bu iş de kısa sürede sonuca ulaşacak gibi görünüyor.

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile herhangi bir sorunu olmayan ve genel kurulda dahi teşekkür eden yönetim, yeni dönem için onun istediklerini iyi bildiğinden kolları sıvayarak, bu konudaki ilk adımlarını da atmaya başladı dersem yanlış olmaz. Futbolcular konusunda elinde bir listesi olan yönetim, daha önce konuştuğu isimlerle artık masaya oturarak kadroda eksik görülen mevkiler için daha önceden belirlenen oyuncularla anlaşma zemini arayacak.

Kayserispor´da diğer yandan kapıda bekleyen bazı tehlikeler var demiştim. Onların başında ise mevcutta anlaşma yapılan ve ilk peşinatları yatırılmayan bazı futbolcuların ödemelerinin bu hafta içinde yapılması geliyor. Deniz, Lung ve Mensah gibi diğer takımların da gözdesi olan futbolcuların ödemeleri gerçekleştiği anda talihlileri resmen başvuru yapabilirler. Deniz Türüç konusunda her kafadan bir ses çıksa da, Başkan Bedir resmi bir teklifin olmadığını açık bir dille bir kez daha belirtmiş oldu. Umarım resmi teklif gelir de bu gürültüyü de kısa zamanda noktalarız?