https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, KARAMAN´LA DEĞİŞİM YAŞIYOR!

Kayserispor´da her kesimin gözü, Kasımpaşa ile oynanacak olan maça çevrilmiş durumda.


Ligde son haftalarda iyi sonuçlar alamayan takımda sakatlanmalar ve cezalılar derken, eksik oyuncu sayısındaki fazlalık sahaya sürülecek kadro konusunda herkesin elini kolunu bağlıyordu. Son oynanan Altay kupa maçında takımda uzun süredir sakatlığı bulunan ancak yeni oynayan isimlerin ortaya koyduğu performans, taraftarı da mutlu etti. İlk yarıda pek istenmeyen bir görüntü sergilense de, daha sonrasında yani ikinci yarıda oyununu düzelten ve rakibi saha içinde sağlı sollu yıpratan bir sarı-kırmızılı ekibin, Kasımpaşa karşısında da büyük bir mücadeleye hazır olduğunun sinyali verilmiş oldu.

Takımda bir de yaşanan teknik heyet değişimi var ki, inanın bu ortamın havasını daha fazla etkiliyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman´ı uzun süredir tanırım. Başına geçtiği takımlar genelde sıkıntılı olurlar. Karaman, o takımlarda büyük değişimler için hemen düğmeye basmasını bilen bir isimdir. Kasımpaşa maçı bu değişimin ilk görülmeye başlanacağı ilk maç olacaktır. Saha içinde iyi oynayamayan oyuncuya fazla tahammülü olmayan ve maç yeni başlamış olsa bile hemen oyuncuyu sahadan çekebilen bir yapıya sahiptir, Hikmet Karaman! Daha önceleri çabuk sinirlense de şimdilerde biraz daha bu olayını frenlemiş ve sakin bir şekilde oyundaki dengeleri nasıl değiştirebileceğini düşünüyor.

İşte böyle bir teknik adam ve eksiği azalan bir Kayserispor olunca, ligde bundan sonrası için korkulacak bir durumun olduğunu da düşünmüyorum kendi adıma. Umarım bu düşüncelerimde haklı çıkarım ve Kayserispor artık sıkıntısız bir şekilde maçlarını oynar?